Lang verwachte dag | Chiro | LVD
 
Pick To Light compass: pick & sort systemen
|
|
|
bowLeft


©2019 ABM, Belgium
bowTop
bow Welkom
Pick To Color
WIJ ZOEKEN COLLEGA'S
meer info
Enkele verzameltechnieken: Pick To Light, Pick To Color, RF picking, Batchpicking met pickcart.
Pick To Light
Pick To Gun of RF Picking.
Verzamelen in batch: hier met pickcart.
Pick To Color
Wie zijn we en wat doen we?

ABM is gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatiseringsoplossingen binnen de logistieke sfeer. Wij leveren systemen die het huidige orderverwerkingsproces binnen uw onderneming zal vereenvoudigen en vooral versnellen!
Een belangrijk aspect binnen onze oplossingen is het orderverzamelen of “order picking”. Met behulp van technieken als Pick To Light, Pick To Color, RF Picking, Batch Picking, ... realiseert u niet alleen aanzienlijke tijdswinsten maar zal u bovendien uw cliënteel een foutloze bestelling kunnen garanderen.


COMPASS: de warehouse sensation

COMPASS staat voor ‘COMputerized Pick And Sort Systems’ en is in feite een verzamelnaam voor een brede waaier aan verzamel en sorteer oplossingen gekoppeld aan een ingenieus netwerk van transportbanen. Een overkoepelend software-pakket maakt het mogelijk om elke operatie op de werkvloer te coördineren.


Op maat gesneden

Door ons groot gamma aan verzamel en sorteer technieken is ABM in staat om tot een klantspecifieke oplossing te komen die perfect zal voldoen aan uw huidige automatiseringsbehoefte. Meer nog, een COMPASS oplossing staat steeds open voor toekomstige uitbreidingen!


Inventief en vooruitstrevend

De perfecte warehouse oplossing leveren is één ding, maar dit blijven doen is iets anders! Daarom investeert ABM constant in de ontwikkeling van nieuwe technologiëen... Bij wijze van voorbeeld halen we graag onze allerlaatste pick technolgie naar boven: Pick To Color.


Service & support

Onze ongeëvenaarde service & support kent geen grenzen... en dat bedoelen we ook letterlijk: via ‘remote control’ zal ABM u bijstaan vanop afstand. Door onze snelle interventie bespaart uw bedrijf tijd en dus ook centen!
Nieuws
pijl Presentatie PickART op Logistica 2012
PickART
pijl ABM installeert PickART bij Sligro.
pijl ABM lanceert Pick-To-Graphics op Logistica 2009.
pijl Pick-To-ColorABM introduceert Pick-To-Color, een revolutionaire verzameltechniek op basis van kleur...
pijl Pick-To-Light is DE picktechnologie bij uitstek! Leer er alles over...