Lang verwachte dag | Chiro | LVD
 
Pick To Light compass: pick & sort systemen
|
|
|
bowLeft


©2019 ABM, Belgium
bowTop
bow Vacature
Pick To Color Ter ondersteuning van onze groei
zoeken wij permanent

Software talent


Wie we zijn en wat we doen

Ruim 15 jaar ontwikkelen wij als engineering team creatieve concepten voor papierloze distributiecentra. Ze bestaan meestal uit een hightech mix van interne transportsystemen, industriŽle hardware met een combinatie van onze home-made Pick-To-Light modules. Het geheel wordt overgoten met een bindende saus van scherp presterende software, en dat op diverse platformen. Onze klantenkring telt ronkende namen en is zeer divers, maar ťťn zaak hebben ze gemeen: de oplossing moet de klok rond blijven presteren. Daarom is de discussie over betrouwbaarheid en support nooit ver weg.
Wie we zoeken

Om die oplossingen vorm te geven zoeken we denkers+doeners die weten waar de klepel hangt als het gaat om object georiŽnteerd ontwikkelen en relationele databanken: bij ons gaat het concreet om MS C#.NET framework, transact SQL, stored procedures, WPF en WCF. Mensen die een belletje horen rinkelen als we spreken over XP embedded, devExpress, Silverlight, hebben een streepje voorÖ Ifv jouw groeiende ervaring krijg je een alomvattende opdracht: je mag mee gebruikerswensen vertalen in functionele eisen, een model uittekenen, architectuurvoorstellen formuleren, software ontwikkelen, documenteren, testen en installeren bij de klant.

Onze lat ligt hoog. We mikken op hoger opgeleide en ervaren IT specialisten die teamsport belangrijk vinden. Dat kunnen zowel ingenieurs zijn die van meerdere markten thuis zijn, en die wat ze bedacht hebben ook willen implementeren. Maar ook ervaren en gepassioneerde programmeurs met een analytische geest die meer willen dan een standaard desktopÖ Want het bewandelde pad is veilig, maar heeft zijn beperkingen. Spitsvondig uit de hoek komen op basis van actuele mogelijkheden, is een beetje ons handelsmerk geworden. Als je daar ook de kick wilt van ervaren moet je de sprong wagen.


Sollicitaties en/of bijkomende informatie

ABM bvba, Ir. Jan Maertens, Zandvleugestraat 3, 8755 Ruiselede
telefonisch 051/68 67 84 of 0495/57 16 57, , www.abm.be

Nieuws
pijl Presentatie PickART op Logistica 2012
PickART
pijl ABM installeert PickART bij Sligro.
pijl ABM lanceert Pick-To-Graphics op Logistica 2009.
pijl Pick-To-ColorABM introduceert Pick-To-Color, een revolutionaire verzameltechniek op basis van kleur...
pijl Pick-To-Light is DE picktechnologie bij uitstek! Leer er alles over...